kaikki kategoriat
Meistä

Tietoja Upliftistä

Ainutlaatuinen liiketoimintamalli. Emme myy suoraan loppukäyttäjälle. Jokaisen jälleenmyyjän tarpeet ovat yksi tärkeimmistä huolenaiheistamme. Jokainen projekti tai tarjous on räätälöity. Innovoimme joka päivä jatkuvasti varmistaaksemme menestymisen kasvavilla markkinoilla.

Keitä olemme?

5 vuotta aloitimme Upliftin, tavoitteena oli valmistaa upea seisomapöytä uskomattomaan hintaan ja lisäksi tarjota kokonaisvaltaisia ​​kalusteratkaisuja. Suunnittelu, työkalut, sertifiointi, ajoitus... Nykyään kaikki tuotteet on hyväksytty ISO9001-, CE-, TUV-, BIFMAx5.5- ja UL-sertifikaateilla. 30+ mallipatenttia, jotka estävät muita myymästä samankaltaista tuotetta kilpailemalla suoraan jälleenmyyjiemme kanssa. Ainutlaatuinen liiketoimintamalli. Emme myy suoraan loppukäyttäjälle. Jokaisen jälleenmyyjän tarpeet ovat yksi tärkeimmistä huolenaiheistamme. Jokainen projekti tai tarjous on räätälöity. Innovoimme joka päivä jatkuvasti varmistaaksemme menestymisen kasvavilla markkinoilla.

Kehityshistoria

Voimavaramme ja ponnistelumme keskittyvät auttamaan asiakkaitamme luomaan ja rakentamaan brändejä ja yrityksiä, asiakkaiden edut ovat päätöksenteon keskiössä.

2008

2008

Tuli peltiteollisuuteen

Devin, johtaja, pääaineenaan mekaaninen valmistus, jolla on vahva teoreettinen tietämys, aloitti työskentelyn ohutlevytehtaalla vuonna 2008. Työn aikana Devin käytti täysimääräisesti ahkerassa harjoittelussa hankittua tietoa ja sai pian ylennysmahdollisuuden siirtyä johtoon.

2013

2013

Houdry perustettiin

Devin aloitti oman Houdry-yrityksen perustamisen 6 vuoden peltiteollisuuden tuotanto- ja johtamiskokemuksen taustalla. Entinen yritys tarjosi Houdrylle vahvaa tukea sekä tuotteissa että teknologiassa. Sitten Devin aloitti peltituotteiden tuonti- ja vientiliiketoiminnan ja saavutti hyvän tuloksen.

2014

2014

Uusi tuote seisomapöytä kehitetty

Meille pelti ei riitä. Siksi aloimme tehdä markkinatutkimusta ja valita sopivan tuotteen täydentämään tuotevalikoimaamme. Perusteellisen markkinatutkimuksen jälkeen huomasimme, että korkeussäädettävällä työpöydällä on erittäin laajat potentiaaliset markkinat. Niinpä aloimme työstää tuotetutkimusta, laadukkaiden toimittajien seulontaa, markkinoiden edistämistä jne. Saimme markkinoilta erinomaista palautetta ja myös yrityksen kokonaismyynti oli parantunut huomattavasti

2018

2018

Älyhuonekalutehdas perustettiin ja sisäinen T&K-keskus perustettiin

Ajan myötä seisomapöytä kasvoi yhä suositummaksi. Suunnittelimme investoivaa älykkään huonekalutehtaan perustamiseen ja se valmistui vuonna 2018. Samaan aikaan perustettiin uusi yritys Uplift ja TIMOTIONiin (toimialan TOP20) palkattiin insinöörejä ja teknikot, joilla on yli 2 vuoden kokemus alalta. kehittää ensimmäinen sähköinen seisomapöytämme, joka avasi yrityksellemme uuden luvun. Samana vuonna osallistuimme ensimmäiseen kansainväliseen näyttelyyn Dubaissa, jossa esittelimme 5 tuoteluokkaamme (kaksimoottorinen seisomapöytä, yksimoottorinen seisomapöytä, L-muotoinen seisomapöytä, peräkkäinen työasema ja käsikammen seisomapöytä) kansainvälisille asiakkaille ja onnistuneesti solminut monia yritysyhteistyötä.

2021

2021

Tehdas laajennettu

Nykyisen tehtaan tila ei riittänyt tilausten lisääntyessä. Vuonna 2021 investoimme tehtaan laajentamiseen alkuperäisestä yli 2,000 7,000 neliömetristä yli XNUMX XNUMX neliömetriin tänään, lisäämme useita tuotantolinjoja ja otamme käyttöön älykkäitä koneita ja laitteita vain lyhentääksemme tilausten valmistumisaikaa, parantaaksemme laadunvalvontaprosessia ja lopulta parantaa tuotteiden laatua.

2022

2022

Uusi ala - esteetön elämä

Nykyään yrityksellämme on vahva T&K-kapasiteetti. Seisomapöydän lisäksi hyödynnämme täysimääräisesti sähköistä nostotekniikkaa ja alamme astua kotikentälle luoden esteetöntä elämää, mukaan lukien esteettömät kaapit, esteettömät pesualtaat, esteetön tulisija ja muut tuotteet. Pyrimme auttamaan vammaisia ​​ja vanhuksia selviytymään arjen ongelmista helposti.

2008
2013
2014
2018
2021
2022

Factory Tour

Laadunvalvonta

Laatu on aina ollut etusijalla

Uusi tuotekehitys laadunvalvonta

Näytteen testi

Tuotekehitys ja suunnittelu pyrkivät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin varmistaen samalla tuotteen toimivuuden ja luotettavuuden sekä suorittamalla näytteille kattavia toimintatestejä kaikkien mahdollisten ongelmien tarkastamiseksi ja ratkaisemiseksi.

Laadunvalvonta
Laadunvalvonta

Massatuotannon laadunvalvonta

Noudata aina standardoitua prosessia

01 Tuleva tarkastus
Tuleva tarkastus

Tuotteen saapuville materiaaleille tehdään tietty prosenttiosuus näytteenottotarkastuksista kansallisten standardien mukaisesti.

02 Prosessin tarkastus
Prosessin tarkastus

Tuotantoprosessin aikana tehdään erilaisia ​​tarkastuksia.

03 Puolivalmisteinen tarkastus
Puolivalmisteinen tarkastus

100 % testitarkastus kolonnille, 5 % näytteenottotarkastus muille lisävarusteille.

04 Valmis tarkastus
Valmis tarkastus

Kun tuotanto on valmis, 5 % tuotteesta kootaan näytetarkastusta varten.

05 Lähtevä tarkastus
Lähtevä tarkastus

Ennen toimitusta tuotteen määrä ja ulkopakkaus tarkistetaan.

Sertifikaatti todistaa, että olemme päteviä

UL
UP1B-BIFMA X5.5
TUV Certificate Standing Desk
CE
CE
UP1A-BIFMA X5.5
TUV-todistus
ISO9001 sertifikaatti
UL2 检 测 报 告
TUV-供应商
UL-供应商
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
tavaramerkki

Main Market

Tällä hetkellä sen tuotteita on viety yli 50 maahan ja alueelle, erityisesti Eurooppaan, Amerikkaan ja Australiaan.

  • 50

    Viejämaa

  • 10

    Markkinoiden johtaminen

Main Market
Saksa
australialainen
USA

Britannia

Tanska

Alankomaat

Belgia

Puola

Suomi

Liettua

Ukraina

Singapore

Etelä-Korea

Japani

Kanada